Liceul online

Folosim ca platformă educațională Google Workspace for Education

Aplicația pentru educație care facilitează predarea și colaborarea profesor – elev

Classroom

Classroom

Google Classroom este o aplicație pentru educație construită de Google împreună cu profesorii pentru a-i ajuta să economisească timp, să predea lecțiile mai ușor și să faciliteze comunicarea și colaborarea cu elevii atât în timpul orelor cât și în afara acestora. 20 milioane de elevi și profesori din 190 de țări folosesc Classroom.
Gmail

Gmail

Cu Gmail comunicarea dintre personalul didactic auxiliar, profesori, elevi, studenți și părinți se îmbunătățește și se extinde chiar și în afara școlii prin utilizarea facilităților de chat și video disponibile direct din interfață.
Meet

Meet

Această aplicație are numeroase beneficii pentru profesori și elevi: permite folosirea chat-ului pentru întrebări rapide, efectuarea și inițierea de apeluri video de grup, un program de lucru virtual care permite conectarea simultană a utilizatorilor.
Drive

Drive

Cu Google Drive utilizatorii pot salva fișierele de lucru, le pot accesa oricând și de pe orice dispozitiv, le pot partaja instantaneu cu alți utilizatori și le pot stoca fără restricții de spațiu sau format (de ex. text, prezentări, foi de calcul, formulare, fișiere de tip video, fotografii etc).
image

Beneficii pentru școală

 
  • Un pachet de instrumente digitale pentru colaborare la clasă și o educație în pas cu tehnologia
  • Folosirea tehnologiei la clasă și pentru teme și proiecte îi ajută pe elevi să dezvolte abilități digitale necesare în secolul 21, stimulează gândirea critică și creativitatea
    Suport tehnic 24/7, fără reclame, spațiu de stocare nelimitat, siguranța datelor
  • Disponibil oricând de pe orice dispozitiv indiferent de sistemul de operare
  • Google gestionează securitatea, serverele și actualizările
  • Instrumente educaționale concepute pentru lucrul în echipă care cresc eficiența și generează economii importante de timp și de costuri

Platformă de gestiune a școlarității la Clasa Viitorului®

Image
Image
Ordinul nr. 5601/22.08.2023
Ordin privind implementarea catalogului electronic în școli
ADMA™ - Soluția completă pentru orice instituție de învățământ. Simplu. Sigur. Eficient.Catalog electronic

ADMA™ oferă un ansamblu de sisteme automate pentru procesele de preînscriere, gestiune admitere, evaluare, sistem de generare liste rezultate admitere, evidențiere parcurs elevi, generare de adeverințe, cataloage, centralizatoare, situații școlare, foi matricole, supliment la diplomă, registru matricol sau diplome.
Alte beneficii pentru utilizatori prezintă și posibilitatea alegerii disciplinelor opționale, catalog virtual, sisteme de notificări prin email, gestiune cazare și gestiune decont abonamente transport.

Aplicația pentru învățământ preuniversitar ADMA oferă beneficii importante: este rapidă, intuitivă și are funcționalități multiple și foarte practice pentru diferite sisteme de evaluare folosite de profesori. Utilizatorii cu drepturi de administrare pot folosi ADMA pentru înregistrarea rapidă a notelor și prezenței, pentru observații zilnice despre prezență, evaluări și multe altele, toate în catalogul online ADMA.

 ADMA este proiectată cu o interfață de tip desktop și mobilă și propune avantaje reale pentru utilizatori. Pentru profesori, o facilitate este introducerea ușoară și rapidă de date direct din sala de curs, folosind laptop sau Chromebook.

ADMA configurează un cont pentru fiecare elev. După conectare elevii sau părinții pot să vizualizeze prezența, notele, rapoarte și statistici.

 Cu ADMA, elevii pot să facă cereri on-line pentru profesori și/sau secretari, pot alege cursurile opționale/facultative, să vizualizeze anunțurile postate de către instituție/profesori/secretari și se pot bucura și de alte funcționalități utile.

ADMA poate fi utilizată de către orice școală indiferent de dimensiune pentru că arhitectura sistemului permite adaptarea la un număr mic sau extins de utilizatori.

 Rolul de manager este cel mai complex și permite atât administrarea platformei cât și acces la rapoarte și statistici ce oferă suport decizional pentru școală.

 Cu ADMA optimizați procesele educaționale și administrative prin rapoarte, formate și parametri care permit personalizarea în funcție de regulamentul intern al fiecărei instituții și actualizări ale Ministerului Educației.

Învățătura fără gândire este munca pierdută, gândirea fără învățătură este periculoasă.

Confucius
©2024 Liceul Tehnologic "Nicolae Oncescu". All Rights Reserved.