Liceul online

Folosim ca platformă educațională Google Workspace for Education

Aplicația pentru educație care facilitează predarea și colaborarea profesor – elev

Classroom

Classroom

Google Classroom este o aplicație pentru educație construită de Google împreună cu profesorii pentru a-i ajuta să economisească timp, să predea lecțiile mai ușor și să faciliteze comunicarea și colaborarea cu elevii atât în timpul orelor cât și în afara acestora. 20 milioane de elevi și profesori din 190 de țări folosesc Classroom.
Gmail

Gmail

Cu Gmail comunicarea dintre personalul didactic auxiliar, profesori, elevi, studenți și părinți se îmbunătățește și se extinde chiar și în afara școlii prin utilizarea facilităților de chat și video disponibile direct din interfață.
Meet

Meet

Această aplicație are numeroase beneficii pentru profesori și elevi: permite folosirea chat-ului pentru întrebări rapide, efectuarea și inițierea de apeluri video de grup, un program de lucru virtual care permite conectarea simultană a utilizatorilor.
Drive

Drive

Cu Google Drive utilizatorii pot salva fișierele de lucru, le pot accesa oricând și de pe orice dispozitiv, le pot partaja instantaneu cu alți utilizatori și le pot stoca fără restricții de spațiu sau format (de ex. text, prezentări, foi de calcul, formulare, fișiere de tip video, fotografii etc).
image

Beneficii pentru școală

 
  • Un pachet de instrumente digitale pentru colaborare la clasă și o educație în pas cu tehnologia
  • Folosirea tehnologiei la clasă și pentru teme și proiecte îi ajută pe elevi să dezvolte abilități digitale necesare în secolul 21, stimulează gândirea critică și creativitatea
    Suport tehnic 24/7, fără reclame, spațiu de stocare nelimitat, siguranța datelor
  • Disponibil oricând de pe orice dispozitiv indiferent de sistemul de operare
  • Google gestionează securitatea, serverele și actualizările
  • Instrumente educaționale concepute pentru lucrul în echipă care cresc eficiența și generează economii importante de timp și de costuri
Învățătura fără gândire este munca pierdută, gândirea fără învățătură este periculoasă.

Confucius
©2023 Liceul Tehnologic "Nicolae Oncescu". All Rights Reserved.